Clanspelen, oorlogen en afscheid

Het is al weer een tijdje geleden sinds de laatste post en er is het een en ander gebeurd. Er zijn wat oorlogen gevoerd, waarvan de meeste gewonnen en de clanspelen hebben plaatsgevonden. Daarnaast hebben enkele leden ons helaas verlaten om verscheidene redenen. Tevens zijn we op dit moment bezig met de clanwarleague en daar gaat het helaas niet zo best.

Om te beginnen met de clanspelen. Iedereen bedankt voor de inzet! We hebben binnen 3 dagen de maximale prijzenbuit weten te behalen. Super en op naar de volgende spelen.

Verder hebben we zoals gezegd het een en ander af gevochten in oorlogen. Helaas heb ik niet overal een mooie afbeelding van de eindstand.

Allereerst was er de oorlog tegen Iran Alliance, een oorlog 15v15:

onze eerste zege na 2 nederlagen

De uitslag was close, maar wel in ons voordeel. Ook de details zijn dus belangrijk.

Hierna kwamen we ook de 15 strijders van Nihal Frends tegen. Ook hier behaalden we de overwinning.

Deze war is overtuigend gewonnen. Een mooi resultaat waar we best trots op mogen zijn.

Hiernaast zijn er nog 2 oorlogen zonder schermafbeeldingen. Een clan met een schitterend Arabisch schrift was er eentje die we verloren met 57 tegen 53, deze oorlog was ook nog 15 tegen 15. Vlak voor de clanwarleague hadden we nog ötüken ormani. Deze kleine oorlog van 10 tegen 10 is gewonnen door ons met 26-20.

Aan alle gladiatoren: onze dank.

Dan over onze dank gesproken. Een aantal leden zijn vertrokken of gaan vertrekken. De meesten ietwat roemloos na een kort bezoek, maar 2 leden wil ik toch even benoemen: Prevailing Eagle gaat ons verlaten, die had helaas geen tijd meer voor het spelletje en gaat (voorlopig?) offline. Daarnaast is ook Amberle weggegaan. Die was de laatste tijd wat minder actief en wil weer rond gaan kijken.

Beiden dank voor de inzet en succes verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *